DINAR PIA&GO

Aquest any, com a novetat, volem finalitzar la trobada gaudint tots junts d’un gran dinar familiar per arrodonir la jornada.

Es celebrarà en finalitzar la trobada de la PIA&GO al Parc de Can Rius de Caldes de Montbui, aproximadament cap a les 14:15-14:30h. El lloc on es celebrarà el dinar serà a cinc minuts en cotxe des del Parc de Can Rius, al Càmping El Pasqualet, carretera BV-1243 a Sant Sebastià de Montmajor Km 0,3 de Caldes de Montbui.

El dinar serà informal, a l’aire lliure amb molt d’espai per jugar els nens i nenes a futbol, bàsquet,…A peu dret però amb recolzament de taules i cadires per qui vulgui seure. El menú consisteix en fideuà amb allioli i paella mixta sense ossos, ni closques (pensant en els nens), per postre terrina de gelat, pa i beguda (aigua, coca-cola, taronjada i vi).

Un cop acabat el dinar, els que tinguin ganes de futbol podran gaudir del Barça-Madrid al porxo del restaurant del càmping tots junts. El dinar és gratuït pels nens i nenes fins a 16 anys i a partir de 17 anys el preu és de 14€/persona. I pels més ràpids en inscriure’s el preu serà de 12€/persona fins el dimecres 17/10/18.

L’últim dia per inscriure’s al dinar és el dimecres 24/10/18. El dinar està obert a tothom, inclús a qui no s’hagi inscrit a la jornada de matí de la PIA&GO.

Prémer aquí per fer la inscripció del dinar